April 13, 2020

Zelf gemaakte cadeautjes of gewoon voor jezelf is natuurlijk heel leuk en boven al origineel. In dit artikel vertel ik je er wat meer over!

Zelf heb ik niet de gouden handjes om te haken of breien, maar mijn stiefmoeder maakt de mooiste producten. Van lappenpoppetjes tot woondekens en alles er tussen in.

Wanneer je van wie dan ook iets gebreid of gehaakt aangeboden ziet, dan schrikken mensen vaak van de prijs. In deze blogpost wil ik jullie een soort van uit leggen waar dit soort bedragen vandaan kunnen komen Het materiaal waar het product van gemaakt is kost geld, daarnaast is het hand gemaakt, dus de uren die in het maken van de producten zitten is ook behoorlijk wat. Daarnaast heb je iets unieks wat je niet in de winkels ziet liggen, dit geld trouwens niet alleen met gebreide of gehaakte producten maar voor alle hand gemaakte producten.

Via de facebookpagina van Damilynn kan je nog meer mooie producten zien van mijn stiefmoeder die ze gemaakt heeft. Het word gewaardeerd als je haar pagina ook even een like geeft. Wanneer je ook wat gemaakt wilt hebben dan kun je via de facebookpagina contact met haar opnemen.

Wanneer je de lappenpoppetjes (zo noem ik ze) gemaakt wilt hebben bij haar dan kan je kiezen uit een heleboel verschillende kleuren. Het advies is om twee kleuren te kiezen omdat dit het mooiste is, maar (bijna) alles is mogelijk wat dat betreft.

Het is gebruikelijk om van te voren te betalen (een poppetje kost € 7.50 zonder verzendkosten. Deze komen er nog bovenop), wanneer je dit dus gedaan hebt begint ze met het maken van het poppetje. Je krijgt uiteraard bericht wanneer deze klaar is maar ook wanneer deze op de post gegaan is. Deze poppetjes zijn heel populair bij kinderen en/of baby`s en je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *