April 27, 2020

Onlangs ben ik een verkoophoekje gestart op Instagram, in dit artikel vertel ik je er graag meer over.

Al 11 jaar ben ik lid van Marktplaats. Maar dat vind ik toch een stuk minder persoonlijk. Natuurlijk gebruik ik dat platform zeker nog om dingen te verkopen. Alleen besloot ik om ook op instagram spullen te gaan verkopen.

Door de jaren heen heb ik een aantal producten verzameld, van make-up tot elektronica maar ook kleding en schoenen. Met de verhuizing ben ik kritisch door mijn spullen heen gegaan en heb besloten het een en ander te verkopen.

De post op Instagram probeer ik zo uitgebreid mogelijk te beschrijven. Vaak zijn de producten een enkele keer gebruikt, tenzij anders vemeld. Ook als de producten nieuw zijn word dit goed vermeld.

Ondanks dat het een rare tijd is op het moment. Is het wel mogelijk om contactloos op te halen. Dit staat ook op Instagram. Wel vraag ik om online al te betalen. Verzenden is uiteraard ook geen probleem (ook naar België is het mogelijk). De kosten hiervan komen ten aller tijden boven op het bedrag wat ik voor het product vraag.

Uiteraard probeer ik de producten zo zorgvuldig mogelijk in te pakken, het blijft helaas altijd wel een risico om te verzenden. Hou daar rekening mee als je graag iets verzonden wilt hebben.

Mochten er vragen zijn mag je die uiteraard gewoon stellen. Het liefst wel via Instagram . Voel je vrij om het account te gaan volgen want het word met regelmaat bij gevuld en bijgehouden. Als een foto weg is betekent dat het product verkocht is. Wie weet tot daar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *