March 25, 2020

Het is een behoorlijke tijd geleden dat ik een blogpost heb geschreven, maar het kriebelde al een tijdje, dus besloot ik om mijn blog weer op te pakken, een thema te pakken, deze eigen te maken en weer ouderwets blogposten te typen!

In deze tijden is een nieuw begin een beetje gek misschien wat betreft het Corona Virus wat op het moment speelt, maar dit nieuwe begin van mijn leven speelt ook in mijn leven op het moment en ik vind het fijn om het ergens te kunnen delen.

Eind november hield mijn relatie van 9 jaar op, gelukkig kon ik terecht bij mijn ouders, het was een rollercoaster aan emoties die maanden, maar nu ik weer wat tot rust ben, het een plekje heb weten te geven ben ik mij ook weer gaan focussen op andere dingen. Daarnaast moest ik uiteraard op zoek naar een eigen plek.
Hier kwamen mijn ouders en ik achter dat sociale huur in verband met wachttijden er niet in zat, dus dan ben je afhankelijk van particulieren huur of kopen, aangezien ik zelf de middelen niet hebt om te kopen zocht ik vooral op particulieren huur, maar wat is dat behoorlijk duur!
Daarna gingen mijn ouders kijken of het mogelijk was als zij eventueel wat voor mij konden kopen zodat ik het van hen kan huren, na een lange wandelpad is dat gelukt, je wilt niet weten hoe blij en dankbaar ik er voor ben dat dit mogelijk is. Op het moment van typen zit ik er nog niet, 1 april (geen grap!) is de overdracht en hebben wij de sleutels!
Wat het gekke nu een beetje is, ik heb onwijs zin om de plek waar ik ga wonen eigen te maken, maar daarin tegen vind ik het ook wel een beetje spannend om helemaal alleen te zijn, begrijp mij niet verkeerd, ik zal het kort uitleggen. Mijn hele leven ben ik onder de mensen geweest, soms dagdelen alleen maar in de avond altijd samen en dat vind ik toch wel een beetje spannend, natuurlijk heb ik de komende tijd genoeg tijd om mijzelf bezig te houden, maar jullie snappen het vast wel hoe ik het bedoel.
Daarnaast ben ik nu mijn eigen identiteit weer terug aan het krijgen, wat soms behoorlijk botst met mijn gedachten, maar tegelijk ook heel verhelderend is om eens egoïstisch te zijn en te bekijken wat ik echt leuk vind, dit kan van alles zijn. Zo ben ik ook weer bezig met lezen, mandala`s kleuren en dan nu heb ik mijn blog ook weer opgepakt, het achter de schermen dingen aanpassen (lettertypes, kleuren, etc.) vind ik heerlijk om te doen en om bij te leren!
Omdat ik een behoorlijke emotie eter ben en na de galblaasoperatie in januari 2019 de verkeerde beslissingen hebt gemaakt wat eten betreft ben ik inmiddels ook weer terug bij af wat gewicht verliezen betreft, maar ik zou ik niet zijn om dat weer met beide handen aan te gaan pakken! Lastig gaat het wel even zijn, want wat is het toch verslavend en makkelijk om naar het slechte te pakken in plaats van het goede en daarbij heb ik het van november tot nu ook wel een beetje er van genomen dat ik bij mijn ouders zit. Dit ga ik niet zo uitgebreid delen zoals ik dat toen deed, maar uiteraard zal ik zo nu een dan een update geven over hoe het gaat. De teller staat nu op zo`n 90kg en ik wil weer tussen de 70-75kg wegen, zoals ik dat deed in 2019.
Je vraagt je vast ook af hoe ik mijn blog nu aan ga pakken, ik ga geen vast schema gebruiken (zoals 1 dag in de week een artikel), maar wanneer ik een artikel online hebt deel ik dit op mijn social media accounts, twitter en instagram, deze kanalen kan je vinden aan de rechterkant van mijn site onder het kopje social, je kunt op de bolletjes klikken en komt op die manier op de betreffende social media kanaal uit. De komende tijd heb ik veel leuke dingen te delen dus er zullen met regelmaat artikelen online komen, van handige tips, tot hoe het plekje een beetje van mij word. Ik zie je bij de volgende artikel!

3 responses to “Een nieuw begin”

  1. Janny says:

    Toppie, dame.

  2. Annette says:

    Welkom terug en heel veel plezier straks in je nieuwe stekkie.

  3. Sandy says:

    Wat leuk dat je het bloggen weer terug op hebt gepakt. Je hebt een roerige tijd gehad (ik ken dat, same here), welkom terug!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *