Over mij:
Me
Mijn naam is Angelique, op het moment van schrijven (2019) ben ik 28 jaar, ben geboren in Zuid-Afrika, maar was nog een baby toen ik terug kwam naar Nederland. Zo dat was het? Nee, helaas werk ik op dit moment niet, maar ben wel op zoek naar een aangepaste baan, kort gezegd heb ik een bindweefselaandoening (welke weten ze nog niet), ben ik nogal flexbiel en dat veroorzaakt een vervelend gevoel in mijn lichaam, waardoor ik niet full time zou kunnen werken. Toen ik thuis kwam te zitten was dat een klap voor mij omdat ik altijd al een doener ben geweest, omdat ik mijn dagen wilde vullen begon ik te ontdekken wat ik leuk vind om te doen, bloggen was daar een ding van, als eerst begon ik te bloggen over mijn grote passie, beauty. Maar na een tijdje wilde ik ook persoonlijke en niet beauty gerelateerde dingen delen, op mijn toen beautyblog vond ik dat niet passen dus ben ik een persoonlijke blog gestart. De dingen die ik leuk vind om te doen zijn dus bloggen, muziek ontdekken, films/series kijken, lezen, kleuren en er zijn vast nog wat dingen die ik vergeet de benoemen.

Over Personalfizz:

Trulli
In maart 2015 was ik begonnen met het bloggen op mijn beautyblog, Beautyfizz, maar in 2017 besloot ik om mijn beautyblog te stoppen, het werd te duur, maar bovenal mijn passie voor bloggen was weg, dus ik heb het hostingpakket en naam opgezegd, inmiddels heeft iemand anders de naam Beautyfizz overgenomen dus helaas kan ik die naam niet meer terug nemen. Maar mijn persoonlijke blog heb ik net op tijd wel weten te behouden. In december 2014 starten ik mijn persoonlijke blog. Omdat dit een persoonlijke blog is zal je voornamelijk niet beauty gerelateerde artikelen voorbij zien komen, maar toch als ik echt een goed product heb gevonden wil ik deze toch ook wel weer gaan delen, daar wil ik geen aparte blog voor aanmaken maar vind ik gepaste maten dat het best ook op een persoonlijke blog thuis kan horen.

Blogposten:

Trulli
Je kunt hier simpelweg alles vinden, van reviews van voedsel, kleurplaten, pretpark verslagen tot aan vakantie verslagen en waarschijnlijk nog veel meer. Om het voor mijzelf zo laagdrempelig te houden heb ik geen vaste tijden of dagen waarop een blogpost online komt, als ik iets leuks heb gemaakt dan deel ik dit met jullie wanneer ik wil, uiteraard deel ik dit dan op de social media kanalen die ik heb.

Apparatuur:

Trulli
Mijn blogposten typ ik in wordpress op een HP pavilion 15-n212ed 15 inch, een prettige laptop. Foto`s en filmpjes maak ik met mijn Nikon D5100 met een standaard lens, ooit hoop ik een 50mm lens en een externe flitser aan te kunnen schaffen. Eventuele filmpjes bewerk ik in windows movie maker, mijn bewerking skills zijn nou niet hoogwaardig dus dan vind ik zo een programma voor nu prima. Mijn foto`s bewerk ik in Adobe lightroom. Mocht je meer willen weten of mis je iets? Dan kan je contact met mij op nemen door bovenaan op contact te klikken en het formulier in te vullen. Veel lees plezier op Personalfizz